04 10 2024
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Заходи до Міжнародного дня людей похилого віку та дня ветеранів


До Міжнародного дня людей похилого віку, який відзначався 1 жовтня 2024 року, у закладах соціального захисту області були організовані святкові заходи, спрямовані на підтримку літніх людей.

В інтернатних установах пройшли урочисті зустрічі, де мешканців привітали представники місцевої влади, громадських організацій, благодійних фондів, бізнес спільноти. Заходи супроводжувалися теплими привітаннями й подарунками для людей похилого віку, що підкреслювало повагу та турботу суспільства про них. Зворушливо сприймалися виступи дитячих колективів місцевихтворчих та освітніх закладів.

Такі заходи сприяли створенню атмосфери турботи та взаємоповаги, допомагаючи підтримувати моральний дух старших людей та нагадати про важливість їхнього внеску в життя громад.

Окремо варто відзначити заходи, проведені в Хмельницькому територіальному центрі соціального обслуговування,де отримувачі соціальних послуг взяли  участь та відвідали  різноманітні заходи, а саме:

-        перегляд та обговорення документального фільму про права людини «Джовані та балет на воді»;

-        екскурсія – Хмельницький - європейське місто;

-        проведення майстер класу зі скандинавської ходьби;

-        різноманітні руханки, конкурси.

Не зупиняючись на цьому, Хмельницький територіальний центр запрошує всіх взяти участь в історичному квізі “Ми покажемо вам карти”.Формуйте команди складом 4-6 людей (долучайте рідних та друзів), реєструйтеся та перевіряйте знання із історії України та краєзнавства. На вас чекає 6 турів по 7-8 запитань. На кожне завдання команда матиме 1 хвилину на обговорення. Запитання не лише на знання, а й на логіку. Участь у квізі — за донат будь-якого розміру.

Зібрані кошти буде спрямовано благодійному фонду “Волонтери Поділля”.Долучайтеся! Гарантуємо гарний настрій та позитивні емоції! Давайте добру справу зробимо разом!

Реєстрація проходить в 18 кабінеті 2-й поверх (Перемоги 7 а)