01 10 2024
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана


1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана–день, що покликаний привернути увагу всього людства до потреб старшого покоління.

Тяжкі випробовування випали на долю ветеранів та людей похилого віку. Вони пройшли крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, війни та репресій, але зуміли вистояти і пронести через все життя найкращі духовні якості – честь, гідність, вихованість, толерантність. Цього не маємо забувати ніколи. Ми повинні постійно приділяти старшим увагу, дарувати їм свою щиру турботу та глибоку пошану, щохвилини, не тільки під час відзначення чергових святкових дат.

Безмежна вдячність Вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

Вшановуючи цей День, ми щиро дякуємо вам за любов і тепло! Бажаємо вам миру, добра, міцного здоров’я, уваги від рідних і віри в краще життя. Нехай в цьому стрімкому світі для вас завжди по–особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові. Зі св’ятом!