27 09 2024
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Засідання обласної Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми


27 вересня 2024 року проведено засідання обласної Координаційної ради  з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

На порядку денному розглянуто наступні питання:

І. Про виконання Закону України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків». Пріоритети Уряду України у сфері гендерної політики.

ІІ. Відновлення прав постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом.

У  засіданні  взяли  участь  представники структурних підрозділів обласної військової адміністрації,  Хмельницької обласної прокуратури, Головного управління   Національної  поліції України в Хмельницькій області, Головного управління державної міграційної служби у Хмельницькій області, Головного управління Національної соціальної сервісної служби у Хмельницькій області, Національної академії державної прикордонної служби України ім.Б.Хмельницького та  громадських організацій.

На засіданні Координаційної ради прийнято відповідні рішення, які будуть  направлені до районних військових адміністрацій, органів місцевого самоврядування для врахування у роботі.