07 07 2016
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

«Сяйво дитинства»


Під таким гаслом з 22 по 25 червня 2016 року у м.Хмельницькому проходив III Всеукраїнський фестиваль творчості дітей та молоді з особливими потребами, організований Всеукраїнською організацією інвалідів «Союз організацій інвалідів України»,.зокрема А.Савчуком,головою Хмельницького обласного товариства інвалідів.

Фестиваль відкрив В.Надаренко, голова Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» та побажав усім учасникам гарного настрою, творчих злетів й нових  знайомств.

У фестивалі взяли участь понад 100 дітей із 12-ти регіонів України.

Активними учасниками цього заходу були вихованці Городоцького районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів: Стрельбицька Олеся, СелізарАльона, Вербіцький  Вадим, Пукліч Олександр,Чепко Богдан,Косовська Ольга.Діти представили чотири художні номери – пісня, два танці та флешмоб, за що одержали гучні оплески, дипломи  та цікаві подарунки. Не залишились поза увагою й вироби дітей Центру: Кірющенка Миколи,Волянської Роксолани,Томусяка Владислава,Костюка Дениса, які були викладені на виставці декоративно-прикладного мистецтва.

Дуже цікаво було організоване дозвілля для дітей після завершення фестивалю. У ресторані «Столичний» діти мали змогу повеселитись із кумедними клоунами, позмагатись у незвичайних конкурсах . смачно повечеряти та поласувати різними солодощами.

Такі заходи є дуже важливою подією у житті кожної дитини та молодої людини з особливими потребами, вони дають можливість кожному із них відчути підтримку, відчути потрібним себе у цьому нелегкому світі, отримати заслужені оплески та визнання.

Колектив Центру, батьки вихованців висловлюють щиру вдячність Савчуку Анатолію Миколайовичу за організацію такого грандіозного заходу та надану можливість розкрити таланти наших дітей.Нехай творча іскорка доброти та милосердя ніколи не згасає у Вашому серці.