21 03 2016
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Червоноград гостинно зустрічав гостей із Хмельниччини, адже вже не один рік поспіль Центр реабілітації «Родинний затишок» приймає участь у даному фестивалі та завойовує призові місця.


Весна… Прокидається земля щебетом птахів, розмаєм трав, легким ароматом квітів. Навесні оживає все навколо, підіймається із зимового сну і починає Жити...

Прихід весни в Центрі реабілітації «Родинний затишок» співпав із прекрасним, драйвовим заходом, що відбувається щороку в м. Червоноград Львівської області – Х Театральні зустрічі «Червоноград скликає друзів», учасниками якого стали підопічні та фахівці Центру.

Рано-вранці 19.03.2016 року фахівці, батьки та підопічні Центру та Хмельницького Фонду соціального захисту та реабілітації інвалідів з дитинства вирушили у захопливу подорож до м. Червоноград.  Молодь із обмеженими можливостями, як ніхто інший, любить подорожувати, адже їхнє життя не є таким яскравим та розмаїтим як життя здорових молодих людей.

Дорога для молодих людей з порушеннями інтелекту є тим весняним промінчиком життя, де вони відчувають себе по-справжньому щасливими, адже бачать красу природи: ліси, безмежні поля, чарівні озера із лебедями які повернулися із теплих країв до рідної української землі.  Дорога чарує, дорога лікує, згуртовує, навчає допомагати та підтримувати один одного, надихає до нових звершень та підтримує жагу до життя.

В м. Червоноград наші підопічні приймали участі у фестивалі – танцювали та співали, відчували себе справжніми артистами на великій сцені. Вони подружилися з іншими учасниками фестивалю – молоддю з обмеженими можливостями, знайшли друзів та співрозмовників з якими спілкуватимуться і надалі, адже вони так хочуть по-справжньому дружити та відчувати себе потрібними.

Червоноград гостинно зустрічав гостей із Хмельниччини, адже вже не один рік поспіль Центр реабілітації «Родинний затишок» приймає участь у даному фестивалі та завойовує призові місця.

За таку прекрасну можливість показати себе та подивитися світ, Центр реабілітації «Родинний затишок» щиро вдячний Хмельницькому міському голові – Симчишину О.С., адже саме  за його сприяння було виділено транспорт для поїздки, а також начальнику Хмельницького комунального підприємства «Електротранс» - Паламарчуку Віктору Анатолійовичу за виділення автобуса для поїздки до м. Червоноград.

Сподіваємося на подальшу співпрацю та допомогу молоді з особливими потребами і віримо, що доброта і милосердя рятує світ та змінює серця людей.