03 03 2016
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

УВАГА!


На підставі Закону України "Про статус і соціальний захист осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" на обласному рівні ведеться загальнообласний реєстр постраждалих громадян, які перебувають на квартирному обліку для поліпшення житлових умов.

З числа громадян, взятих на облік потребуючих поліпшення житлових умов, складаються списки осіб, які користуються правом першочергового одержання жилих приміщень.

Черговість надання жилих приміщень визначається за часом взяття на облік (включення до списку осіб, які користуються правом першочергового одержання жилих приміщень).

Внесення змін до реєстру громадян постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи здійснюється на підставі даних виконавчих комітетів районних, міських, селищних, сільських рад.

На підставі даних виконавчих комітетів районних, міських, селищних, сільських рад здійснено оновлення загальнообласного реєстру на 2016 рік (списки станом на 01.01.2016 року).

 

Реєстр постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи осіб, віднесених до категорії 1, які перебувають на квартирному обліку для поліпшення житлових умов у населених пунктах Хмельницької області, станом на 01.01.2016 року

(прикріплений файл категор 1_ 01.01.2016.doc)

Посилання на файл (Категорія 1)

 

Реєстр постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи осіб, віднесених до категорії 2, які перебувають на квартирному обліку для поліпшення житлових умов у населених пунктах Хмельницької області, станом на 01.01.2016 року.

(прикріплений файл категор 2_ 01.01.2016.doc)

Посилання на файл (Категорія 2)

 

Реєстр постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи громадян, які переселяються із радіоактивно забруднених внаслідок Чорнобильської катастрофи територій та перебувають на квартирному обліку в населених пунктах Хмельницької області, станом на 01.01.2016 року

(прикріплений файл пересел_01.01.2016.doc)

Посилання на файл (Переленці)