04 09 2015
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

УВАГА!


До уваги підприємств, установ, організацій та закладів будь-якої форми власності,які здійснюють заходи із соціально-психологічної реабілітації

З метою визначення критеріїв відбору реабілітаційних установ, що планують надавати послуги з психологічної реабілітації постраждалим учасникам антитерористичної операції (далі - АТО), наказом Державної служби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції (далі - Служба) від 08.05.2015 №31 створена Міжвідомча комісія з питань організації психологічної реабілітації постраждалих учасників АТО (далі - Міжвідомча комісія), до складу якої включено представників відповідного профілю Міністерства охорони здоров’я. Національної гвардії, Міністерства оборони, Міністерства соціальної політики, представників інших державних органів, наукових установ та громадських організацій.

Закупівля послуг для здійснення реабілітаційних заходів з психологічної реабілітації здійснюється Службою в порядку, визначеному Законом України “Про здійснення державних закупівель”.

Заходи щодо психологічної реабілітації постраждалих учасників АТО необхідно провести в кожному регіоні. Відповідні соціальні послуги необхідно надати якомога найбільшій  кількості учасників АТО, до того ж послуги мають бути максимально доступними для них, в тому числі й територіально.

До участі у конкурсному відборі допускаються волонтерські, громадські організації, обласні та районні центри соціальних служб для сім’ї та молоді, госпіталі ветеранів війни, санаторно-курортні, реабілітаційні установи, які відповідають вимогам до учасників конкурсу (відповідають кваліфікаційним критеріям, мають необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі).

Інформація щодо проведення конкурсних торгів на закупівлю послуг з психологічної реабілітації, вимоги до тендерної документації розміщені на веб-сайті Служби http:// www.dsvv.gov.ua та будуть розміщені на веб-порталі “Державні закупівлі”.

Додаткову інформацію щодо участі в торгах потенційні учасники можуть отримати у Відділі соціальної, професійної адаптації та психологічної реабілітації за тел. (044)281-08-31 або зробивши запит на електронну адресу vpr2014@ukr.net.