26 12 2014
Категорія: Цікаве

У Центрі реабілітації "Родинний затишок" відбулося свято "Новорічний карнавал"


У Центрі реабілітації «Родинний затишок» 25 грудня 2014 р. провели  свято «Новорічний карнавал», приурочене святкуванню Нового 2015 року в якому приймали  участь підопічні, їхніх батьки, фахівці та запрошені гості.

Директор Центру - Корчинська Антоніна Павлівна, щиро привітала усіх з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами.

Центр реабілітації відвідали директор Департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОДА – Лукомська Світлана Іванівна, начальник Управління праці та соціального захисту населення – Воронецький Словян Ількович,  які виступили із привітальним словом та найщирішими побажаннями у Новому 2015 році.

Костюмований карнавал передбачав конкурси, хороводи, пісні та веселощі.

Підопічні  та фахівці Центру побували в  казковому світі  з чарівними персонажами новорічного дійства – Ялинкою, Снігуронькою, Дідом Морозом та Чарівними Звірятами. Всі присутні переодягнені у відповідні костюми, виготовлені власними руками, приймали активну участь у святковому феєричному дійстві.

Головною подією свята стало вітання  Діда Мороза та Снігуроньки, які  вручили підопічним подарунки.

Усі присутні «Родинного затишку» із радістю приймали активну участь у конкурсах, іграх, водили хороводи, демонстрували свої творчі та артистичні можливості.

Карнавальне свято «Новорічний карнавал» було веселим, радісним, яскравим. Усі отримали масу позитивних емоцій та заряд енергії на цілий рік!