18 12 2014
Категорія: Цікаве

День Святого Миколая


17 грудня  Центр реабілітації «Родинний затишок» разом із Хмельницьким Фондом соціального захисту та реабілітаці інвалідів з дитинства зустрічали у своїх стінах студентів-волонтерів Гуманітарно-педагогічної академії, які провели свято приурочене Дню Святого Миколая.



Студенти Факультету дошкільної освіти – учасники народного аматорського колективу «Подільські музики» під керівництвом свого керівника – Пазій Софії Володимирівни та концертмейстра – Радецького Олексія Анатолійовича, провели дуже цікаве, емоційне та творче дійство з інсценівкою, конкурсами, піснями та хороводами.

Із вступним словом та привітанням виступила директор Центру реабілітації А.П.Корчинська, яка подякувала студентам та їх керівникові за плідну багаторічну співпрацю та волонтерську допомогу у проведенні даного роду заходів.

Пазій С.В та Радецікого О.А. було нагороджено почесними грамотами Центру реабілітації за волонтерську підтримку та багаторічну співпрацію на користь  людей з інтелектуальною недостатністю.

В ході проведення інсценівки, підопічним Центру були роздані подарунки, які підготували самі студенти разом зі своїм керівником.

Свято пройшло на високому рівні, у піднесеному настрої, весело та цікаво.

Підопічні Центру відчули, що про них пам’ятають, їх поважають та цінують. Вони залишилися дуже задоволеними, в їх очах засвітився вогник життя, -  життя справжнього та щасливого.