27 06 2014
Категорія: Наради - семінари

Засідання обласної тимчасової комісії


26 червня 2014 року під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Симчишина О. С. відбулось засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.


На якому розглядалося питання погашення заборгованості із заробітної плати на окремих підприємствах міст Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Городоцького, Кам’янець-Подільського, Летичівського, Полонського та Ярмолинецького районів.

Як зазначив Олександр Сергійович, за моніторинговими даними заборгованість із заробітної плати станом на 1 червня 2014 року по області складає 12,7 млн. грн. За травень борги по області зменшилися на 187 тис. гривень.

Заборгованість залишається:

- на 16 економічно активних підприємствах у сумі 6,5 млн. грн.;

- 11 підприємствах-банкрутах – 5,7 млн. грн.;

- на 2х економічно неактивних підприємствах – 501 тис. гривень.

Зменшення боргу, у порівнянні до минулого місяця відбулося у містах Хмельницький та Шепетівка – по 25 тис. грн. в кожному, Городоцькому – на 47 тис. грн., Летичівському – на 43 тис. грн., Старосинявському – на 35 тис. грн. та Волочиському – на 26 тис. грн. районах.

Разом з тим, результатом спільної роботи є виплата у 2014 році 6 млн. 683 тис. грн. заборгованої заробітної плати, повністю ліквідовано борги на 14 підприємствах області.