26 09 2013
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Свято-виставка творчих робіт «Мелодія душі» (Родиний затишок)


25 вересня 2013 року відбулось свято-виставка творчих робіт підопічних Центру реабілітації «Родинний затишок», під назвою «Мелодія душі», приурочене дню міста.

На виставці були представлені роботи молодих інвалідів, зокрема, вироби з бісеру, вишивки, малюнки, аплікації та роботи з природніх матеріалів. Підопічні Центру протягом року старанно готувались до цього заходу, під керівництвом фахівців вони ретельно працювали над роботами, незважаючи на труднощі фізичного та психоемоційного стану. Доброю традицією стала гарна співпраця з артистами Хмельницької обласної філармоні. Під час проведення заходу прозвучали відомі композиції у виконанні бандуристки Тетяни Кононенко та заслуженого артиста України Степана Тимчишака.

Своїми щирими та сповненими життєвою енергією піснями виконавці запалили в серцях молоді з обмеженими можливостями іскорку щастя, доброти та радості. Підопічні, фахівці Центру та всі присутні із захопленням брали активну участь у святковій програмі: підспівували, танцювали, щиро аплодували та викликали на біс артистів. З привітальним словом до організаторів, учасників та гостей виставки звернулися директор Центру реабілітації Антоніна Павлівна Корчинська, яка вкотре підкреслила необхідність проведення заходів такого плану, висловила слова подяки артистам філармонії та меценатам. Підопічні Центру вкотре відчули підтримку спонсорів, які завітали на свято з солодощами та канцельрським приладдям.

 

Серед людей доброї волі молодь з особливими потребами вітали представників Хмельницької обласної всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молоді регіони», меценатів Міжнародного рицарського ордеру Архистратега Михаїла, зокрема Віталія Савіцького. Особливу вдячність приносимо директору ТОВ «Насолода» Гакало В.В. Директор Центру «Родинний затишок» А.П. Корчинська дуже вдячна людям, які мають великі творчі та професійні здобутки, однак залишаються добрими, милосердними, з великим та відкритим серцем, завжди по можливості допомагають і підтримують інших неповносправних людей, яким так потрібна увага, тепле відношення та повага від оточуючих.

Проведення даного заходу дало можливість підопічним Центру проявити свої творчі здібності і найголовніше – відчути себе потрібними у суспільстві, адже їхні роботи можуть приносити задоволення не лише їхнім близьким та рідним, а й усім іншим людям.