10 11 2011
Категорія: Наради - семінари

Відбулось засідання колегії Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації


9 листопада в приміщені центру підвищення кваліфікації державних службовців відбулось засідання колегії Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, на якому розглянуто питання про підсумки роботи органів праці та соціального захисту населення за 9 місяців 2011 року.

В роботі колегії взяли участь начальники управлінь праці та соціального захисту населення райдержадміністрацій, міськвиконкомів. На колегії виступили заступники начальника Головного управління праці та соціального захисту населення, які охарактеризували ситуацію в області щодо погашення заборгованості по заробітній платі, рівня заробітної плати, соціально-трудових відносин, зайнятості населення, виплати державних соціальних допомог, надання пільг, соціального захисту пенсіонерів, ветеранів війни і праці, сімей загиблих, одиноких, непрацездатних громадян. Було акцентовано увагу на ключових проблемних питаннях, визначені шляхи їх розв’язання.

Підвела підсумки колегії начальник Головного управління праці та соціального захисту населення С.Лукомська, яка дала ряд доручень заступникам начальника Головного управління, начальникам управлінь праці та соціального захисту населення стосовно вирішення першочергових завдань з оплати праці, надання населенню субсидій, виплати винагород «Матерям-Героїням», підготовки проекту обласної програми подолання бідності до 2015 року.

Також виступив перший заступник голови Хмельницької облдержадміністрації В.Гаврішко, який звернув увагу на недоліки в роботі органів праці та соціального захисту населення та поставив завдання, спрямовані на поліпшення соціального захисту населення.