07 10 2019
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

«Осінній ярмарок»


Ось і завітала в Україну щедра осінь. В перші дні жовтня в Центрі реабілітації «Родинний затишок» відбулося свято Осені. Цьогоріч воно видалося особливим і неповторним, і проводилося під гаслом «Осінній ярмарок».

На один день Центр поринув в чудову осінню казку. Молодь з інвалідністю   з нетерпіням чекали свята, старанно готували композиції з овочів, фруктів, квітів та з усього, чим багата природа, готували костюми, вивчали  пісні про золотокосу красуню Осінь, розучували  таночки.

У гості на свято завітали заступник міського голови Мельник Галина Леонтіївна, начальник управління праці та соціального захисту населення Воронецький Словян Ількович, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Костенецька Валентина Степанівна, які привітали зі святом та побажали усім присутнім гарного настрою, досягнення цілей та процвітання.

Святково прикрашена зала зустрічала гостей, які завітали цього дня до Центру. Свято розпочалось з веселого ярмарку, на якому продавали, жартували та танцювали. Далі  на сцені з’явилася Осінь, яка приготувала для присутніх разом вихованцями таночок з осіннім листям. Гучними оплесками зустрічали і проводжали зі сцени учасників театралізованого дійства «Ріпка на новий лад».

Усі присутні отримали велику насолоду від святкової програми, а підопічні – задоволення від виступів, почуваючи себе справжніми артистами. Лунали пісні: «Лише у нас на Україні», «Ой, там на базарі», «Струни серця». У гроні намистин свята окрасою став і танець «Осінній вальс». Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи.

На завершення свята директор Центру реабілітації А.Корчинська привітала  учасників та гостей свята, побажала кожному робити добрі справи, допомагати та підтримувати один одного.

За традицією Центру реабілітації «Родинний затишок» зробили   спільні фото на пам’ять та влаштували святкову дискотеку.