06 06 2018
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми


На виконання   розпорядження голови облдержадміністрації від 25.02.2013 року № 38/2013-р «Про створення обласної Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми» Департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації  повідомляє наступне.

6 червня  2018 року в Департаменті соціального захисту населення обласної державної адміністрації проведено засідання Координаційної ради  з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

На засідання Координаційної ради розглянуто наступні  питання:

І.   Про виконання  Закону України «Про протидію торгівлі людьми». Проблеми дитячого жебракування та трудової експлуатації.

ІІ. Про хід реалізації в області Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека» на період до 2020 року

У    засіданні    Координаційної     ради       взяли      участь         представники структурних підрозділів облдержадміністрації,  Головного управління Національної  поліції України в Хмельницькій області, громадських організацій «Подільський центр «Гендерна рада», «Есперо»,  благодійного фонду «Ксена».

На засіданні Координаційної ради прийнято відповідні рішення, які надіслані на райдержадміністрації, міські виконавчі комітети області для розгляду та подальшого виконання.