10 08 2018
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Веб-конференція під головуванням заступника Міністра Наталії Федорович


9 серпня 2018 року об 11 годині задля підвищення рівня обізнаності громадян України щодо проблеми торгівлі людьми та зменшенню випадків потраплянь осіб, у тому числі дітей, до такого ганебного явища, як сучасне рабство Міністерство соціальної політики як національний координатор у сфері протидії торгівлі людьми  провело веб-конференції під головуванням заступника Міністра Наталії Федорови. Конференція була присвячена наступним питанням:

1) Підсумки проведення Всеукраїнської акції з питань протидії торгівлі людьми з метою відзначення Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми та підготовка до проведення інформаційно- просвітницької кампанії з протидії торгівлі людьми до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми.

2) Обговорення проблемних питань у взаємодії суб'єктів Національного механізму взаємодії, у тому числі з питань жорстокого поводження та протидії торгівлі людьми.

У конференції брали участь директор Департаменту соціального захисту населення Лукомська С.І., заступник директора Департаменту Дідик М.М. та керівники структурних підрозділів.