15 12 2015
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Звітно-виборча конференція Хмельницької обласної організації ветеранів


15 грудня голова обласної державної адміністрації, голова обласної ради Михайло Загородний, директор Департаменту соціального захисту населення Світлана Лукомська взяли участь у обласній конференції ветеранів.

У ході заходу голова Хмельницької обласної ради організації ветеранів України Володимир Купратий прозвітував про роботу ради за період 2011-2015 роки та окреслив напрямки роботи на наступний звітний період.



Володимиир Іванович зазначив, що одним з визначних заходів стало проведення Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України» яка присвячувалась ювілейним датам та сприяла патріотичному та громадському вихованню молоді, активізації ветеранів у суспільному житті а також виявлення шани, поваги та турботи про літніх людей.


Також за підсумками звітно-виборчої кампанії обрано голів ветеранських організацій у Віньковецькому, Городоцькому, Теофіпольському та Чемеровецькому районах.
Спільні зусилля в роботі з ветеранами і молоддю принесуть позитивні результати у виконанні соціальних, економічних і моральних питань життєзабезпечення старшого і молодого покоління.