11 03 2014
Категорія: Цікаве

8 березня у Центрі реабілітації "Родинний затишок"


У Центрі реабілітації «Родинний затишок» відбулось свято 8-го Березня, в якому приймали активну участь підопічні, батьки та фахівці Центру.

Свято Весни, краси, тепла, чарівності та світлих надій, -  приносить нам один із перших днів весни. Це свято якого всі чекають з нетерпінням, а підопічні Центру «Родинний затишок» та їхні батьки чекають його, мабуть, більше за всіх. Адже кожна мама хоче побачити свою дитину задіяною в певному театралізованому дійстві, переконатися, що її дитина талановита, неповторна і вона щось таки уміє, може і хоче зробити аби тільки її найдорожча у світі мама була щаслива.

Директор Центру Корчинська Антоніна Павлівна привітала гостей свята з Міжнародним жіночим днем, побажала усім міцного здоров’я, великого щастя, натхнення та терпіння.

Концертна програма  включала в себе різноманітні танцювальні, театралізовані  та розважальні конкурси, в яких батьки та підопічні Центру з задоволенням приймали активну участь. Для своїх мам підопічні підготували святкові откритки, а адміністрацією Центру при підтримці Товариства Червоного Хреста  батькам було вручено  подарунки.

На закінчення святкової програми для молодих осіб з обмеженими можливостями було проведено святкову дискотеку та солодкий стіл.

Свято 8-го Березня пройшло дуже цікаво та яскраво. Гості та підопічні Центру реабілітації «Родинний затишок» залишились задоволеними,  сповненими позитивною енергією та вірою в краще майбутнє.