23 09 2013
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Відбулася виїзна семінар-нарада


У Новоушицькому районі відбулася виїзна семінар-нарада з питань створення нових робочих місць та наближення соціальних послуг до мешканців сільських територій громад.

За участі директора Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Світлани Лукомської, начальників управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій та міськвиконкомів.

Директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Світлана Лукомська зазначила, що соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича в галузі соціального захисту покликані передусім підвищити якість життя.

Світлана Іванівна акцентувала увагу на завданні міністра соціальної політики України Наталії Королевської, стосовно реалізації такої моделі надання соціальних послуг, аби людина в одному місці, за один візит могла вирішити усі питання, які пов’язані із соціальною допомогою, підтримкою та захистом. Завдяки запровадженню сучасних технологій виробництва та проведенню реконструкції кількість робочих місць на підприємстві зросла до 300 працівників. Щомісячно пекарня випікає до 355 тонн хлібобулочних та здобних виробів, близько 20 видів запашного хліба, близько 15 видів здобних та булочних виробів. Філія забезпечує своєю продукцією не тільки жителів Новоушицького, але й Віньковецького, Дунаєвецького, Кам’янець-Подільського районів Хмельницької області.

Учасники семінар-наради також ознайомилися з роботою Новоушицького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), де з минулого року розпочала роботу штучна соляна кімната Галокомплексу та фіто-бар, а також Кучанського сільського територіального центру, Новоушицького районного центру зайнятості.

У територіальному центрі учасники семінару стали свідками репетиції самодіяльного колективу, який діє при закладі. Керівники поцікавились у літніх людей умовами для творчості, побажали здоров’я і творчих успіхів.