18 09 2024
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Нарада з керівниками інтернатних установ області


18 вересня 2024 року під головуванням директорки Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації  Ірини Ковальчук відбулася нарада з керівниками інтернатних установ області, на якій  розглядалися наступні питання:

1. Про результати проведених контрольних заходів в окремих інтернатних установах з питань дотримання чинного законодавства, яке регулює діяльність цих установ та фінансово-бюджетну дисципліну.

2. Аналіз використання коштів на придбання продуктів харчування та порядок внесення змін до кошторису по спеціальному фонду бюджету.

3. Порядок розгляду заявок на проведення капітальних робіт, аналіз проектно-кошторисних документацій.

4. Про підсумки та результати проведення інклюзивного спортивно-реабілітаційного заходу серед підопічних будинків-інтернатів для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, психоневрологічних інтернатів Хмельницької області «Активні та спортивні 2024».

 

Учасники наради відмітили актуальність та своєчасність питань, винесених на обговорення. За результатами наради визначено важливі аспекти фінансово-господарської діяльності закладів, які потребують доопрацювання та вдосконалення.

Керівниками будинків-інтернатів підтримана пропозиція подальшого розвитку спортивно-фізичної активності підопічних закладів як складової програми ментального здоров’я.