19 01 2024
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Український ветеранський фонд Мінветеранів продовжує набирати обертів.


 

Український ветеранський фонд Мінветеранів продовжує набирати обертів.

 

За майже два роки діяльності Український ветеранський фонд Мінветеранів уже підтримав 508 ветеранських підприємницьких ініціатив та проєктів громадських організацій.

За 2023 рік Фонд надав фінансування ветеранських підприємницьких ініціатив на загальну суму понад 187 мільйонів гривень – з них 183 у рамках проєкту #Варто. Крім того, було виділено ще 4 мільйони на відшкодування витрат для створення умов з інтеграції ветеранів та членів їх сімей шляхом надання одноразової фінансової допомоги.

У 2023 році проєкти ветеранів, що здобули перемогу у конкурсних програмах Фонду, отримали фінансування у розмірі понад 293 мільйони гривень, у тому числі завдяки внеску міжнародних партнерів, зокрема Благодійного фонду “Разом для України”.

У 2024 році Фонд підтримає ветеранські підприємницькі ініціативи на 205 мільйонів гривень. Вже з лютого Фонд планує оголосити конкурси проєктів, що відкриває можливості для ветеранів-підприємців та членів їхніх сімей, сімей загиблих героїв.

Фонд у 2024 рік стартував з нових освітніх проєктів, які ми втілюємо разом з партнерами. А далі – плануємо збільшити кількість успішних ветеранських підприємницьких ініціатив, які стануть активними точками на нашій “Мапі ветеранських бізнесів”.

Український ветеранський фонд продовжує свою місію підтримки ветеранів та членів їх сімей, сімей загиблих героїв, надаючи їм можливості для розвитку та реінтеграції не тільки у підприємництві, але громадській діяльності, освіті, реінтеграції через фізичну та психологічну активність. Інформацію про проєкти та можливості від Українського ветеранського фонду шукайте на нашому сайті: https://veteranfund.com.ua/