11 01 2023
Категорія: Накази Департаменту

Проект наказу "Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету у 2023 році для надання одноразової матеріальної допомоги"


На підставі статті 22 Бюджетного кодексу України, рішення Хмельницької обласної ради від 24 грудня 2020 року № 8-2/2020 «Про обласну комплексну програму соціального захисту населення на 2021 – 2025 роки», наказу начальника Хмельницької обласної військової адміністрації від 23 грудня 2022 року № 557/2022-н «Про обласний бюджет Хмельницької області на 2023 рік», з метою упорядкування використання коштів обласного бюджету, передбачених для надання громадянам одноразової матеріальної допомоги на вирішення матеріально-побутових питань,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету у 2023 році для надання одноразової матеріальної допомоги, що додається.

 

2. Заступнику начальника відділу фінансів та бухгалтерського обліку управління фінансів та надання соціальних послуг Департаменту соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації Валентині ВОРОБЙОВІЙ передбачити у розрахунках до кошторису по КПКВК 0813242 «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення» за КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар», КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» та КЕКВ 2730 «Інші виплати населенню» витрати на виплату вказаної допомоги, а також на придбання паперу, оплату послуг звʼязку, повʼязаних з виконанням функцій щодо надання одноразової матеріальної допомоги громадянам.

 

3. Цей наказ набирає чинності після державної реєстрації в Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Київ) з моменту його оприлюднення.

 

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника директора Департаменту соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації Вадима МАРУНЯКА.

 

Директор Департаменту соціального

захисту населення Хмельницької

обласної державної адміністрації Ірина КОВАЛЬЧУК