17 08 2020
Категорія: Соціальні проекти

Проведення першого етапу конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких у 2020 році надається фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету


17 серпня 2020 року проведено перший етап (індивідуальне оцінювання конкурсних пропозицій) конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких у 2020 році надається фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету.

Конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 16 березня 2016 року № 194) (далі – Порядок), в рамках виконання Обласної комплексної програми соціального захисту населення на 2016 – 2020 роки, затвердженої рішенням Хмельницької обласної ради від   17 лютого 2016 року № 14-4/2016.

На засіданні членами комісії опрацьовано конкурсні пропозиції, що подані інститутами громадянського суспільства, на відповідність вимогам, що встановлені пунктом 7 Порядку та затверджені організатором конкурсу, а також на відповідність запланованих заходів пріоритетним завданням, визначеним організатором конкурсу, та загальнодержавним та/або місцевим програмам, загальнодержавному або відповідному адміністративно-територіальному рівню виконання (реалізації) програми (проекту, заходу).

ВИРІШИЛИ: Керуючись пунктами 7, 15 Порядку:

1. Допустити до участі у другому етапі конкурсу наступні інститути громадянського суспільства:

1.1. Хмельницька обласна громадська організація «Чорнобиль» співробітників органів та військ МВС;

1.2. Хмельницька обласна асоціація інвалідів;

1.3. Хмельницький Фонд соціального захисту та реабілітації осіб з інвалідністю;

1.4. Хмельницька обласна організація Організації ветеранів України;

1.5. Хмельницька обласна організація Українського товариства сліпих (УТОС);

1.6. Хмельницька обласна організація Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України»;

1.7. Хмельницьке регіональне суспільно-культурне товариство «Переселенці»;

1.8. Хмельницький обласний осередок громадської організації жінок-інвалідів «Донна»;

1.9. Хмельницька обласна організація Всеукраїнської громадської організації «Захист дітей війни»;

1.10. Громадська організація «Асоціація батьків дітей з хромосомними порушеннями та іншими вадами розвитку «Сонячні діти».

2. Відмовити від участі у другому етапі конкурсу наступним інститутам громадянського суспільства:

2.1. Громадська організація «Хмельницька обласна організація ветеранів спорту»;

2.2. Громадська організація «Спілка інвалідів війни та ветеранів АТО Хмельниччини».

4. Провести другий етап конкурсу 20 серпня 2020 року о 10.00 год. у приміщенні Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.