12 03 2020
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Свято весни


Хоча зима цього року видалася не дуже холодною, але все одно, всім хочеться справжнього тепла. З нетерпінням усі чекають  теплих промінців сонечка та перших весняних квітів. Весна вважається часом нових надій, пробудження природи, тепла і яскравих фарб.  Адже з першими кроками весни, появою тендітних пролісків приходить чудовий і радісний день -  свято Весни, яке традиційно вважається святом жіноцтва.

11 березня 2020 року студенти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії разом з музичним керівником Софією Пазій і концертмейстером Олексієм Радецьким завітали у Хмельницький Центр комплексної реабілітації «Родинний затишок» привітати усіх дівчат та жінок з святом Весни з  незвичайно яскравим, емоційним, міжнародним концертом. Тут звучали  польські, єврейські, білоруські та українські пісні про жінок, жіночу красу, весну та кохання. Особливо сподобались вихованцям Центру запальні циганські пісні та танці, вони щиро аплодували, підтанцьовували та  веселились усі разом. Виступ студентів надовго залишиться приємним спогадом для підопічних.

Директор Центру Антоніна Корчинська та фахівці щиро вдячні за постійну співпрацю ректору Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Інні Шоробурі, музичному керівнику Софії Пазій і концертмейстру Олексію Радецькому. Особлива подяка студентам-волонтерам, які впродовж двох годин дарували вихованцям Центру яскравий захід, веселий настрій та прекрасну атмосферу святкового дійства.

За традицією Центру реабілітації «Родинний затишок» було зроблено спільне фото напам’ять.