29 05 2019
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Діяльність реабілітаційних установ Хмельницької області у 2018- І кварталі 2019 року


28 травня 2019 року, відповідно до Плану роботи Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації на ІІ квартал 2019 року відбулася виїзна семінар-нарада директорів реабілітаційних центрів для осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю на тему:

Діяльність реабілітаційних установ Хмельницької області у 2018 - І кварталі 2019 року. Стан надання реабілітаційних послуг особам (дітям) з інвалідністю у м. Хмельницькому установами системи соціального захисту населення.

Семінар-нарада відбулася на базі центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень «Родинний затишок» у               м. Хмельницькому та Хмельницького міського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Школа життя».

Керівниками проведена оглядова та слайд презентація діяльності установ, продемонстровано ступінь реалізації права осіб (дітей) з інвалідністю на отримання реабілітаційних послуг у Центрах м. Хмельницького, досягнення та перспективи розвитку кожної з установ.

Під час семінар-наради підведені підсумки роботи реабілітаційних установ у 2018-І кв. 2019 року.

Від Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації участь у семінар-нараді взяли заступник директора Департаменту – Л.Гурина, начальник управління у справах інвалідів, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, організації соціальних послуг та кадрово-правової роботи - І. Гловацький, начальник відділу організації діяльності стаціонарних установ та надання соціальних послуг – Н. Мамрега,  головний спеціаліст відділу – Т. Лютовська.