09 11 2016
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Свято Осені в Центрі реабілітації «Родинний затишок»


09 листопада 2016 року до підопічних Центру реабілітації  «Родинний затишок»  та Хмельницького фонду соціального захисту та реабілітації інвалідів з дитинства завітали студенти - волонтери з Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії факультету  дошкільної освіти, групи ДО-42 під керівництвом музичного керівника Мілешко  Вікторії Дмитрівни.

Директор Центру Антоніна Павлівна привітала усіх присутніх зі святом осені, побажала міцного здоров’я та висловила вдячність ректору Шоробурі І.М., декану факультету дошкільної освіти Пісоцькій Леоніді Станіславівні, музичному керівнику та студентам факультету дошкільної освіти групи ДО-42, вручивши лист подяки за організацію й проведення свята та багаторічну співпрацю з Хмельницькою гуманітарно –педагогічною академією.

Студенти завітали в Центр реабілітації з цікавим святковим сценарієм в яскравих театральних костюмах, таких дійових осіб, як королева Осінь, лисичка, білочка, баба Яга та гном.

Розважальна програма складалась із: Легенди про Осінь, розважальних ігор «Хто спритніше позбирає яблука, листочки та гриби», виконання пісень «Осінь, радісна пора», «Щедра осінь», таночка «Гномики» та хоровода. Підопічні активно залучалися до усіх конкурсів, розваг під керівництвом фахівців Центру.

Щороку молоді люди з особливими потребами мають можливість відчути тепло родинного затишку, прийняти активну участь у заходах, відчути радість святкового дійства, насолодитися танцями та веселощами.

Свято пройшло дуже емоційно, в піднесеному настрої та цікаво. Усі учасники розважальної програми проявили свої театральні та творчі здібності,  отримали масу позитивних емоцій, вражень та нагород.

Заключною частиною свята став солодкий стіл від Свято-Покровського кафедрального собору  та святкова дискотека.