13 05 2016
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Свято Матері в Центрі реабілітації «Родинний затишок»


У травні, коли землю напувають весняні дощі, коли проростає і буяє зелень, коли народжуються на деревах бруньки, ми усі згадуємо про найдорожчу для нас людину – про Матір.

Свято Матері є своєрідним жестом подяки, поклоніння, поваги до матері. Саме тому Центр реабілітації «Родинний затишок» це свято шанує по-особливому, адже матері дітей з порушеннями інтелекту, які на протязі всього свого життя дарують своїм «особливим» дітям любов, увагу, підтримку, заслуговують на особливе відношення і особливе свято…

Особливе свято сьогодні 13.05.2016 року відбулося у Центрі реабілітації «Родинний затишок», а особливе тому, що підопічні разом із фахівцями та керівником А.П.  Корчинською дуже ретельно готувалися до нього, адже діти так хотіли побачити в очах своїх мам гордість за них та їхні успіхи. А ще особливе тому, що мами надзвичайно підтримували своїх дітей і дуже чекали на їхні виступи, а також тому, що на свято завітали довгоочікувані гості – Хмельницький міський голова О.С. Симчишин, секретар міської ради – М.М. Кривак, керуюча справами виконавчого комітету міської радиЮ.С. Сабій., начальник управління праці та соціального захисту населення С.І.Воронецький, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення В.С. Костенецька та духовенство - о. Олександр із Георгієвської Церкви.

Підопічні дуже чекали гостей і надзвичайно раділи їм, а гості, в свою чергу дуже щиро та радо зустрілися із підопічними Центру.  О.С.Симчишин не погордував жодною «особливою» дитиною, а привітався з усіма за руку і це було надзвичайно приємно та почесно для людей які є обділеними тією увагою та підтримкою із боку суспільства.

Свято пройшло весело, жваво, емоційно та професійно, а головним є те, що ми - фахівці Центру та наші підопічні  змогли принести у життя матерів, для яких було присвячене свято, - радість та щиру посмішку.

Хочеться також звернути увагу на тому, що «особливі люди» є послані Господом на землю не даремно, вони є облюбленими Богом, а прикладом цього стала погода яка є доказом цієї любові – яскрава блакить неба та лагідне проміння весняного теплого сонця.