22 01 2015
Категорія: Соціальна політика

Відбулася зустріч із групою експертів Програми Європейського Союзу.


22 січня 2015 року у обласній державній адміністрації відбулася зустріч із групою експертів Програми Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні»
У 2015 році у Хмельницькій області розпочинається впровадження проекту, спрямованого на розробку сучасної моделі системи управління регіональним розвитком ринку праці. Здійснення багаторівневого управління процесами формування та використання трудових ресурсів у довготерміновій перспективі забезпечать збереження та накопичення трудових ресурсів області, вирішить проблеми бідності, безробіття, знизить соціальну напругу та створить умови для узгодженої діяльності всіх суб’єктів ринку.

Сьогодні на Хмельниччині з робочим візитом перебувала група експертів Програми Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні»: Бернар Вендель та Наталія Лукашенко. Робочу зустріч з ними провели в.о. голови обласної державної адміністрації – Олександр Сергійович Симчишин та директор Департаменту соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації – Лукомська Світлана Іванівна.

Експерти Програми ознайомили учасників та партнерів Проекту із правилами Європейського Союзу та нормами чинного законодавства України, які застосовуються при впровадженні грантових проектів, та  здійсненні моніторингу їх реалізації.

Олександр Сергійович запевнив експертів програми Європейського Союзу, що Хмельниччина завжди відповідально ставиться до реалізації усіх ініціатив, побажав усім учасникам Проекту спільної та результативної роботи задля покращення добробуту мешканців області.