21 07 2014
Категорія: Наради - семінари

Засідання із підведення підсумків роботи відділення Національної служби посередництва і примирення в області у І півріччі 2014 року


18 липня 2014 року у конференційному залі Торгово-промислової палати відбулося засідання семінар-наради, на якому підведено підсумки роботи відділення Національної служби посередництва і примирення в області у І півріччі поточного року, а також обговорено міжнародний досвід вирішення трудових спорів, розвиток соціального діалогу у Казахстані.

Участь у засіданні взяли керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, представники відділення Національної служби посередництва і примирення, Федерації профспілок та Об’єднання організацій роботодавців області.

Як зазначила у своїй промові начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в області Бабич Т.Л., протягом І півріччя поточного року Відділення сприяло вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів), запобігало їх виникненню та здійснювало заходи щодо стабілізації стану соціально-трудових відносин в області. З метою ліквідації чинників дестабілізації між найманими працівниками та роботодавцями, фахівцями Відділення проводились узгоджувальні зустрічі з учасниками соціально-трудових відносин. Відповідна робота проводитиметься і надалі.