09 12 2013
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Святкування шостої річниці заснування Центру реабілітації та тимчасового перебування інвалідів з розумовою відсталістю «Родинний затишок»


В центрі реабілітації «Родинний затишок» відбулась видатна подія приурочена до шостої  річниці заснування закладу.

Серед гостей свята зустрічали представників Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, а саме декана факультету початкової освіти та філології Ящук Інну Петрівну, заступника декана Саковську Олену Олександрівну та викладача музики Будім Людмилу Вікторівну разом з студентами-волонтерами які  приймали активну участь у проведенні свята, батьків і рідних підопічних та багато інших.

Свято розпочалось з висвітлення історії заснування Центру,  роботи людей із великим серцем, які допомогли відкрити Центр і розпочати реабілітаційний процес, а також були відмічені здобутки колег, напрямки та особливості роботи Центру, наші досягнення.

З привітанням та щирими побажаннями до гостей, колег та підопічних Центру виступила директор Центру реабілітації «Родинний затишок» Корчинська Антоніна Павлівна, вона нагородила студентів-волонтерів почесною грамотою за активну участь у підготовці заходу. А також з привітальним словом виступила Саковська Олена Олександрівна заступник декана факультету початкового навчання яка нагородила почесною відзнакою колектив Центру реабілітації.

Святкова програма включала в себе:

  • - виставку робіт підопічних (вишивки, вироби пап’є-маше, бісероплетіння, роботи з тканини, аплікації, малюнки тощо);
  • - вітання Ольги, яка своєю появою на світ спонукала відчиняти закриті двері, підводитись від падінь і невдач, гордо йти вперед та врешті здійснити мрію та заснувати Центр реабілітації «Родинний затишок».
  • - таночок «Вас вітають джентельмени», міні-театралізацію «Два веселих гуся», пісню «Як у нас на Україні» та яскраві конкурси і розваги.

Заключною частиною свята стала святкова дискотека. Свято пройшло дуже емоційно, в піднесеному настрої та цікаво. Усі учасники концертної програми проявили свої театральні та творчі здібності,  отримали масу позитивних емоцій, вражень, подарунків та нагород.