03 04 2018
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Великодні свята завітали до "Родинного затишку"


Великдень – найбільше християнське свято. Цей день має ще одну назву – Пасха. Є багато свят, які полюбляють зустрічати українці. Але одним з головних є весняне свято – Великдень. Це світле і добре свято несе з собою віру, надію і любов.

В це чудове світле свято хочеться привітати рідних, близьких та друзів листівками, зробленими власноруч. В них можна написати побажання на майбутній рік.

Сьогодні, 03 квітня 2018 року, до Центру реабілітації «Родинний затишок» завітали працівники Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва – завідувач відділом абонементу Гринькова Таїсія Іванівна та бібліотекар Лиса Ольга Вікторівна. Вони принесли із собою святковий настрій та багато ідей щодо створення листівок до Пасхи. Перед створенням таких чудових листівок, наші гості розповіли у доступній для підопічних формі історію виникнення цього свята, а також повідали нам усім про традиції підготовки до свята та створення Великодніх пасочок і тортів, які випікають у різних країнах світу. Так, наприклад, у Італії, готуючись до Пасхи, печуть пиріг зі шпинатом та яйцями, у Франції готують солодощі з шоколаду у вигляді яєць та багато чого цікавого. Усі присутні з уважністю слухали працівників бібліотеки, а також по можливості, доповнювали їх тим, що знали самі про це світле свято.

Підопічні Центру працювали старанно, виявляючи працелюбність, акуратність, бажання дарувати і робити приємне близьким та дорогим для них людям. Кожна їхня листівка принесе позитивний емоційний заряд та великодні побажання тим, хто їх отримає.

На завершення директор Центру А.П. Корчинська висловила щиру вдячність учасникам сьогоднішнього заходу і привітала усіх з Великоднем, побажавши кожному, з радістю і чистими помислами в серці зустріти Світле Христове Воскресіння.