21 08 2017
Категорія: Цікаве

Делегація від Хмельницької області прийняла участь у Всеукраїнському заході «Єдина родина України»


За сприяння Департаменту соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації делегація від Хмельницької області прийняла участь у Всеукраїнському заході «Єдина родина України» 19-20 серпня
2017 року в м. Тернополі.

У складі делегації були члени родин військовослужбовців, які загинули під час проведення антитерористичної операції на сході країни, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, а саме: мати капітана Колісника Д.В. - Галина Колісник, дружина старшого сержанта Гіски І.П. - Юлія Касьянова, дружина старшого сержанта Струка О.Б. - Марина Струк. Супроводжував делегацію представник Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО.

В програмі заходу було відвідування Маріїнського духовного центру с.Зарваниця Теребовлянського району Тернопільської області та участь у Літургії в Соборі Зарваницької божої матері.

Чимало тернополян та гостей міста були присутні на флешмобі на Театральному майдані міста «Біда не зламала, біда об’єднала!», коли батьки, дружини та рідні загиблих воїнів з прапорами областей пройшли урочистою ходою крізь стрій почесної варти.

ка Д.В. - Галина Колісник, дружина старшого сержанта Гіски І.П. - Юлія Касьянова, дружина старшого сержанта Струка О.Б. - Марина Струк. Супроводжував делегацію представник Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО.