09 03 2016
Категорія: Соціальні проекти

Увага! Запрошуємо прийняти участь у процедурі закупівлі.


Проект міжнародної технічної допомоги «Створення сучасної моделі управління регіональним розвитком ринку праці в Хмельницькій області», який виконує Департамент соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації (далі – Замовник) за фінансової підтримки Європейського Союзу, у відповідності до Грантового контракту №2014/345-949, має намір замовити виготовлення проектно-кошторисної документації для «Капітального ремонту першого, третього, четвертого та п’ятого поверхів будівлі за адресою: м.Хмельницький, вул.Володимирська, 109».

Відтак, запрошуємо Вас подати пропозицію на участь у процедурі закупівлі для укладання договору на виконання вищезазначених робіт.

У разі Вашої зацікавленості, Ваша повністю укомплектована пропозиція, завірена відповідним підписом та печаткою, має надійти на вказану нижче адресу Проекту ЄС не пізніше 16.00 год. за Київським часом «23» березня 2016 року включно. На конверті має бути зазначено «Пропозиція на виготовлення проектно-кошторисної документації для «Капітального ремонту першого, третього, четвертого та п’ятого поверхів будівлі за адресою: м.Хмельницький, вул.Володимирська, 109». Пропозиції на участь у процедурі закупівлі, отримані після зазначеного кінцевого терміну, не розкриватимуться і будуть повернені учасникам, які їх надали.

Проект міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу

«Створення сучасної моделі управління регіональним розвитком

ринку праці в Хмельницькій області»

До уваги: менеджер Проекту ЄС - Савчук Катерина Анатоліївна

Адреса: оф. №208, вул. Свободи,70, м.Хмельницький, 29000, Україна

тел. (0382) 61-90-20, 61-90-23, E-mail: procure.rynok.pratsi@gmail.com, rynok.pratsi@gmail.com

Присудження договору за результатами процедури закупівлі здійснюється згідно положень Додатку IV до Спеціальних умов Грантового контракту №2014/345-949 та Практичного посібника з контрактних процедур для зовнішньої діяльності Європейського Союзу/Practical Guide to contract procedures for European Union external actions (в редакції від 14.03.2014 року, версія 2013.1), з яким Ви можете ознайомитись на веб-сторінці Європейської Комісії: http://ec.europa.eu/europeaid/prag/ (розділ «PRAG»).

Заздалегідь дякуємо Вам за час, приділений розгляду цього запрошення і вивченню документації, та очікуємо на Вашу пропозицію!

Файли для завантаження:

Оголошення
Документація