05 01 2016
Категорія: Соціальні проекти

ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРСНИЙ ВІДБІР ЕКСПЕРТА З ПИТАНЬ ЗАЙНЯТОСТІ ПРОЕКТУ


Для участі у конкурсі необхідно подати резюме (СV) українською мовою. Резюме приймаються у письмовому вигляді за адресою: м.Хмельницький, майд.Незалежності 1 (Будинок освіти, 1-й пов.), каб. №113. Останній термін подання резюме: 18.15 год. 18 січня 2016 року.

В рамках проекту міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу «Створення сучасної моделі управління регіональним розвитком ринку праці в Хмельницькій області» (далі – Проект), враховуючи Грантовий контракт №2014/345-949, Департамент соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації (далі – Замовник) оголошує конкурсний відбір виконавця послуг експерта з питань зайнятості проекту (далі – Виконавець).

 

1. Загальна інформація про Проект:

В рамках реалізації Проекту протягом 2015-2016рр. в Хмельницькій області заплановано провести ситуаційний аналіз стану та динаміки ринку праці, розробити середньо- та довгостроковий прогнози розвитку ринку праці в області, створити інформаційно-аналітичну модель управління розвитком ринком праці та оновити інфраструктуру суб’єктів управління ринком праці для її функціонування, створити інформаційний портал та провести інформаційну кампанію з проблематики ринку праці, провести серію семінарів, конференцій та тренінгів для суб’єктів управління ринком праці та їх партнерів, видати та розповсюдити посібник із описом створеної моделі.

 

2. Опис послуг, що надаватимуться Виконавцем:

2.1. Моніторинг нормативно-правової бази у сфері зайнятості населення та ринку праці.

2.2. Методичний супровід процесу розробки навчальних, інформаційних та аналітичних продуктів Проекту, зокрема: аналітичного звіту щодо стану та динаміки ринку праці у Хмельницькій області, середньо- та довгострокового прогнозів розвитку ринку праці у Хмельницькій області, матеріалів тренінгів та семінарів, інформаційних брошур, аналітичного документу щодо функціонування створеної в рамках Проекту сучасної моделі управління регіональним розвитком ринку праці.

2.3. Перевірка відповідності створених в рамках Проекту навчальних, інформаційних та аналітичних продуктів (зокрема, аналітичного звіту щодо стану та динаміки ринку праці у Хмельницькій області, середньо- та довгострокового прогнозів розвитку ринку праці у Хмельницькій області, матеріалів тренінгів та семінарів, інформаційних брошур, аналітичного документу щодо функціонування створеної в рамках Проекту сучасної моделі управління регіональним розвитком ринку праці), зазначеним у технічних завданнях параметрам.

2.4. Підготовка оглядових, аналітичних та інших інформаційних матеріалів щодо виконання заходів Проекту, розроблених в рамках Проекту продуктів.

2.5. Складання звітності щодо виконання заходів Проекту, передбаченої Грантовим контрактом та чинним законодавством України.

2.6. Визначення концепції та формату проведення круглих столів, міжнародної конференції та прес-конференцій, кола учасників та основних спікерів цих заходів, підготовка роздаткових матеріалів.

2.7. Модерування круглих столів, міжнародної конференції, прес-конференцій та (за необхідності) інших заходів Проекту.

2.8. Інші послуги, пов’язані із виконанням заходів Проекту.

 

3. Кваліфікаційні вимоги:

3.1. Досвід роботи та професійна кваліфікація:

3.1.1. Вища освіта (державне управління, соціологія, економіка, соціальна робота, педагогіка або споріднені дисципліни).

3.1.2. Наявність досвіду роботи у сфері зайнятості населення та ринку праці (принаймні 3 роки).

3.1.3. Знання законодавства України, програмних документів та пріоритетів державної політики у сфері зайнятості населення та ринку праці.

3.1.4. Розуміння функціонування інституціональних структур управління регіональним розвитком ринку праці.

3.1.5. Наявність досвіду розробки та проведення тренінгів та семінарів, досвід модерування різних заходів (бажано).

3.1.6. Наявність досвіду побудови ефективного партнерства з органами державної влади та органами місцевого самоврядування регіонального та місцевого рівнів, недержавними організаціями та роботодавцями (бажано).

3.1.7. Навички підготовки аналітичних матеріалів (бажано).

3.1.8. Наявність досвіду виконання аналогічних послуг в проектах, що фінансуються міжнародними фінансовими організаціями (бажано).

3.1.9. Вільне володіння українською мовою.

3.1.8. Базовий рівень знання англійської мови (бажано).

3.1.10. Впевнене користування комп’ютерними програмами (MS Word, Excel, Internet) та офісною технікою.

3.2. Ділові якості:

3.2.1. Комунікабельність.

3.2.2. Високий рівень відповідальності.

3.2.3. Пунктуальність у виконанні завдань, здатність одночасно виконувати різні завдання.

3.2.4. Організованість.

3.2.5. Орієнтованість на результат.

 

4. Умови найму:

4.1. Орієнтовна дата початку надання послуг: 25 січня 2016 року.

4.2. Переможцю конкурсного відбору буде запропоновано укласти цивільно-правовий договір на надання послуг на період до 01 січня 2017 року.

4.3. Рівень винагороди: конкурентоспроможний, залежатиме від кваліфікації та результатів співбесіди.

 

5. Порядок участі у конкурсному відборі:

5.1. Для участі у конкурсі необхідно подати резюме (СV) українською мовою.

5.2. Резюме приймаються у письмовому вигляді за адресою: м.Хмельницький, майд.Незалежності 1 (Будинок освіти, 1-й пов.), каб. №113.

5.3. Останній термін подання резюме: 18.15 год. 18 січня 2016 року.

Про час та місце проведення індивідуальної співбесіди буде повідомлено додатково.

Контактна інформація: (0382) 61-90-23.