12 07 2021
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

30 річнииця незалежності


В рамках відзначення 30-ї річниці незалежності України за координації Міністерства культури та інформаційної політики України розроблено Концепцію єдиної візуальної символіки свята. В основу її покладена ідея бачення Незалежності як мрії, якої прагнули багато поколінь українців.

Графічна візуалізація комплексу образів реалізована у вигляді калейдоскопічних квіткових орнаментів. Квітка - образ, що розкриває ідею держави. «Ти у мене єдина» - основний лейтмотив всього проекту. Це слоган, який є певним універсальним зверненням до країни, квітки, Незалежності, нації.

Унікальну квітку-логотип з графічними елементами та кольоровою гамою прапорів регіону розроблено для кожної області. Також розроблено квіти- символи сфер діяльності, як то: медицина, будівництво, наука, цифрові технології, виробництво. Квітка Хмельниччини, як і прапор області, двоколірна, і поєднує пелюстки синього та червоного кольору, прикрашені золотим сонцем і хлібними колосками.

Наразі виготовлено інформаційні продукти, що містять описи, дизайн- макети' експозиційні макети, логотипи, графічно-шрифтові частини зображень, зображення візуальної системи, використання логотипів. Просимо забезпечити їх використання під час заходів з відзначення 30-ї річниці незалежності України, для брендування матеріалів, що розміщуються на офіційних вебсайтах, сторінках у соціальних мережах, при виготовленні соціальної

реклами та відповідної друкованої продукції, тощо. При цьому звертаємо увагу на те, що використання є безоплатним та не потребує додаткових погоджень та дозволів за умови дотримання вимог, викладених у брендбуку. Усі розроблені інформаційні продукти розміщені в електронному вигляді за посиланням https://fex.nct/uk/s/5r31nsz.



реклами та відповідної друкованої продукції, тощо. При цьому звертаємо увагу на те, що використання є безоплатним та не потребує додаткових погоджень та дозволів за умови дотримання вимог, викладених у брендбуку. Усі розроблені інформаційні продукти розміщені в електронному вигляді за посиланням