02 10 2020
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Відзначення Дня громадян похилого віку в інтернатних установах області


Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана.

Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

Міжнародний день людей похилого віку покликаний висловити визнання людей старшого віку за їх внесок у розвиток людського потенціалу та економіки Довге життя – ознака доброго здоров’я. Пам’ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та громадянами поважного віку. Робитимемо все, щоб вони щоденно відчували повагу і турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.

В кожній інтернатній установі традиційно проведені святкові концерти, дискотеки

організовані виставки творчих робіт наших мешканців.

У цей день мешканці інтернатних установ області отримали безліч подарунків від благодійників, керівництва районів та ОТГ.

Подарунки до свята від керівництва обласної державної адміністрації отримали мешканці Мазниківського та Китайгородського будинків-інтернатів для громадян похилого віку та інвалідів