06 03 2020
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Ось і прийшла весна.


Ось і прийшла весна. Через сірі та важкі хмари немовби проглядає блакитне та веселе небо. Таким прозорим та блакитним воно може бути тільки навесні. На землі з’явилися веселі дзвінкі струмочки. З самого початку вони були майже непомітні, але зовсім скоро вони наберуть силу і стануть більшими та помітнішими. Вже прилетіли перші пташки, з’явилися перші краплі з дахів, весняна мелодія прийшла на зміну зимовій тиші і звукам холодного вітру. Усе оживає! В затінку, в куточках ще де-не-де ховається сніг але з кожним днем, кожною годинкою, кучугури все меншають від теплого весняного сонечка. Довшають дні, це стає все більш помітно, а сонечко пригріває все сильніше.

Нарешті прийшла весна! І першим весняним святом, якого чекають усі – свято 8 березня – Всесвітній жіночий день! Усі готуються до нього – намагаються зробити приємні подарунки дівчаткам, жінкам та бабусям. І сьогодні, 5 березня, напередодні свята, до Центру реабілітації «Родинний затишок» завітали працівники Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Островського аби наші підопічні власноруч зробили подарунки своїм дорогим сестричкам, мамам, бабусям та рідним. З кожною маленькою деталлю, яку підопічні Центру складали у листівку, вони вклали часточку свого серця і найкращі побажання тепла, радості та здоров’я своїм рідним у чудове весняне свято – 8 березня. Під час створення подарунків своїми руками вони відчувають, що комусь потрібні і намагаються таким чином виразити свої почуття вдячності за все хороше, що для них роблять.

Директор Центру Антоніна Корчинська подякувала працівникам бібліотеки за багаторічну плідну співпрацю,  а фахівці Центру  зауважили,  що спільне проведення  таких заходів спонукають усіх нас виявляти доброту і милосердя, цінувати дружбу та допомагати іншим.