24 02 2020
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Всеукраїнський конкурс студентських робіт «Інклюзивний дизайн»


Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському конкурсі студентських робіт «Інклюзивний дизайн», який проводиться громадською організацією осіб з інвалідністю «Креавіта». Основна мета конкурсу - виявлення кращих проектів, які демонструють можливі архітектурно-конструктивні, дизайнерські рішення із використанням сучасних технологій створення інклюзивного середовища життєдіяльності, у тому числі для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Основний текст

Громадською організацією осіб з інвалідністю «Креавіта» проводиться Всеукраїнський конкурс студентських робіт «Інклюзивний дизайн».

Конкурс проводиться за підтримки комітету забезпечення доступності маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно- транспортної інфраструктури міста Харкова та Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Основна мета конкурсу - виявлення кращих проектів, які демонструють можливі архітектурно-конструктивні, дизайнерські рішення із використанням сучасних технологій створення інклюзивного середовища життєдіяльності, у тому числі для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Учасниками конкурсу можуть бути студенти, аспіранти та випускники закладів вищої освіти віком до 30 років.

Інформацію щодо порядку та умов проведення конкурсу, у тому числі перелік запропонованих номінацій, розміщено за посиланням: https://www.univer.kharkov.ua/ua/general/univer_today/news?news_id=9430

Контактна інформація

Тел.: (057) 751-78-44, (050) 300-34-81 - Олена Шингарьова.