11 02 2020
Категорія: Накази Департаменту

Наказ Про закриття проекту «Створення сучасної моделі управління регіональним розвитком ринку праці в Хмельницькій області»


НАКАЗ

 

05.02.2020 м. Хмельницький                         №  9/н

 

 

Про закриття проекту «Створення сучасної моделі управління регіональним розвитком ринку праці в Хмельницькій області»

 

Відповідно до Грантового контракту від 05.01.2015 року №2014/345-949 (далі – Грантовий контракт), враховуючи повідомлення відділу фінансів, контрактів та аудиту Представництва Європейського Союзу в Україні від 22/01/2020 про закриття Грантового контракту № 345-949 «Створення сучасної моделі управління регіональним розвитком ринку праці у Хмельницькій області»,

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Закрити проект міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу «Створення сучасної моделі управління регіональним розвитком ринку праці в Хмельницькій області» (далі – Проект).
  2. Заступнику директора - начальнику управління фінансів, організації роботи стаціонарних установ та господарської діяльності – головному бухгалтеру Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації (далі – Департамент) ГУРИНІЙ Л.І. забезпечити контроль:

1) за закриттям валютного рахунку, відкритому в Акціонерному товаристві «Державний ощадний банк України» для реалізації Проекту, та належне використання коштів у національній валюті, що зберігаються на рахунку в Головному управлінні Державної казначейської служби України після впровадження Проекту;

2) за раціональним використанням майна, що було придбане у рамках реалізації Проекту, передано Департаменту та в обʼєднані територіальні громади на підставі договорів тимчасового безоплатного користування.

  1. На виконання статей 16.7. - 16.9. Додатку ІІ Загальних умов Грантового контракту заступнику директора - начальнику управління фінансів, організації роботи стаціонарних установ та господарської діяльності – головному бухгалтеру Департаменту ГУРИНІЙ Л.І. та заступнику начальника відділу з питань персоналу та правового забезпечення СМІРНОВІЙ С.М. у межах компетенції забезпечити зберігання всієї документації, повʼязаної із реалізацією Проекту, протягом пʼяти років після завершення Проекту.
  2. Провідному документознавцю відділу звернень громадян та адміністративно-господарської діяльності управління фінансів, організації роботи стаціонарних установ та господарської діяльності ТКАЧЕНКО К.Р.:

1) оприлюднити даний наказ на офіційному сайті Департаменту;

2) довести наказ

до відома керівників юридичних осіб відповідних обʼєднаних територіальних громад, яким було передано майно за договорами тимчасового безоплатного користування.

  1. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Директор Департаменту                                                   Світлана ЛУКОМСЬКА