07 02 2020
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Електронні сервіси Хмельницької обласної служби зайнятості


Підтримуючи сучасні технології з розвитку електронного урядування, служба зайнятості активно впроваджує електронні сервіси з надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям.

Для оперативної роботи роботодавців зі службою зайнятості є можливість зареєструватися в «Електронному кабінеті роботодавця» (https://www.dcz.gov.ua/cabinet), який зорієнтований, насамперед, на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та підвищення рівня комфорту під час взаємодії роботодавців зі службою зайнятості.

Для тих, хто у пошуку роботи доступні дистанційні онлайн-сервіси «Персональний кабінет безробітного» (https://www.dcz.gov.ua/cabinet) та «Електронна черга» (https://www.dcz.gov.ua/EReception/#/about).

У січні 2020 року стартував  новий проєкт – Освітній портал державної служби зайнятості (http://skills.dcz.gov.ua). Сервіс направлений на розвиток особистісних компетенцій; отримання актуальної інформації щодо пошуку роботи та підбору персоналу; як складати резюме сучасного формату та підготуватися до співбесіди з роботодавцем; доступні освітні онлайн-курси та вебінари для безробітних і роботодавців.

Тож не зволікайте, заходьте та реєструйтесь на сайті Хмельницької обласної служби зайнятості!

 

Відділ інформаційної роботи

Хмельницький обласний центр зайнятості

пров. Шевченка,10

м.Хмельницький, Україна, 29000

тел: +38(0382) 65-74-18

+38(0382)76-46-42

khm-ocz@kmocz.gov.ua