27 12 2019
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

У Хмельницькому Центрі комплексної реабілітації «Родинний затишок» відбувся святковий карнавал


Щорічно, з приходом зими, все навколо ніби перетворюється на казку. З неба падають пухнасті, лапаті сніжинки, навколо кучугури снігу, що яскраво виблискують на сонці. Майже в кожному будинку світяться яскраві мерехтливі вогники. А бурульки, замерзлі на дахах будинків, створюють дивовижну, незабутню атмосферу. Та справжня казка починається, коли приходять новорічні та різдвяні свята. Їх чекають усі без виключення – і дорослі і діти.

26 грудня 2019 року у Хмельницькому Центрі комплексної реабілітації «Родинний затишок» відбувся святковий карнавал. Фахівці разом з підопічними та їх батьками створили свою зимову казку – усі разом зустріли новорічне свято. Кожен з бажаючих міг сам собі підготувати образ казкового героя чи тваринки. Усі були неповторні, яскраві, веселі та щасливі. Цього разу казковими героями були не лише вихованці Центру, а й їх батьки, які нарядилися в карнавальні костюми  та активно прийняли участь у дійстві.    Свято Нового року супроводжувалося танцями, які підопічні готували заздалегідь, а також піснями та хороводами. Та яке ж може бути свято без Діда Мороза і Снігуроньки? Адже їх так усі чекають! Дід Мороз та Снігуронька принесли із собою гарний настрій, багато пісень, ігор та конкурсів. А наприкінці святкового дійства кожному підопічному Центру вручили солодкі подаруночки від міського голови Олександра Симчишина. Також у подарунок отримали корисний для здоров’я  масажну доріжку «ORTEK» від директора Департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОДА Світлани Лукомської.

Директор Центру реабілітації Антоніна Корчинська підвела підсумки року та привітала  усіх присутніх. Побажала кожному міцного здоров’я, теплоти сімейного затишку, робити добрі справи, допомагати та підтримувати один одного.

На завершення свята усі учасники дійства помолилися за мир в Україні, посмакували   солодощами, якими пригостив Митрополит Антоній.

За традицією Центру реабілітації «Родинний затишок» влаштували святкову дискотеку та  зробили  спільні фото на пам’ять.