23 12 2019
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

«Творцем може бути кожен, якщо у нього є те, що його надихає!»….


Під таким гаслом 20 грудня 2019 року в м. Красилів  відбувся Відкритий фестиваль творчості «Барви життя», метою якого було залучення дітей та осіб з інвалідністю до занять різними видами художньої творчості, літературного, музичного та театрального мистецтва, виявлення нових талантів.

На фестиваль з’їхались понад 50 учасників із  багатьох районів Хмельницької області. Вихованці  Городоцького районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Ольга Косовська та Олександр Пукліч були активними учасниками цього фестивалю.

Учасники проявили себе у творчому майстер-класі по виготовленню  новорічно-різдвяних виробів, який проводився викладачами Школи Мистецтв у  бібліотеці для дітей. У Центрі культури «Перлина» діти виступили  із танцем «РОК-Н-РОЛ». Окрім того в рамках фестивалю було організовано виставку робіт декоративно-прикладного мистецтва, де роботи вихованців Центру теж були представлені.

Концертна програма була насиченою та дуже цікавою, діти та особи з інвалідністю уже вкотре продемонстрували свої таланти у різних жанрах. По завершенні фестивалю усім учасникам вручили Подяки за участь, а також подарунки та солодощі.