06 12 2019
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Зимова казка у "Родинному затишку"


З настанням зими, кожен із нас занурюється в казку… З початком грудня ми відчуваємо наближення періоду чудес, святкових дійств, веселих зустрічей, яскравих вражень.

Зимового грудневого дня до Центру реабілітації «Родинний затишок» завітали працівники ХОУНБ із цікавим заходом. Завідувач відділом мистецтв Томаля Н.Л. та провідний бібліотекар Кащук І.Л. підготували майстер-клас, який  був направлений на те, аби занурити підопічних Центру у святкову атмосферу новорічно - різдвяних свят.

Захід полягав у виготовленні новорічних сувенірів із солоного тіста, які згодом стануть ялинковими прикрасами. Підопічні з радістю та ентузіазмом виконували завдання запрошених гостей, спілкувалися, розважалися, були щасливими. Ліплення з тіста принесло підопічним Центру не тільки задоволення, але й користь. Адже такого роду заходи задіюють мілку моторику рук, стимулюють мозкову та психічну активність, а також знімають надлишкову емоційну напругу. Такі заняття надзвичайно потрібні для підопічних Центру, адже допомагають не втратити навички, які вже є здобуті, спонукають до спілкування та соціалізації серед незнайомих людей.

Директор Центру реабілітації  «Родинний затишок» А.Корчинська та  фахівці Центру висловлюють щиру подяку керівництву та працівникам  бібліотеки за проведену роботу, за творчість, винахідливість та плідну співпрацю.