03 10 2019
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

«Ми любимо дружити»


2 жовтня природа подарувала чудовий теплий день. Дружні обійми і радісні усмішки, веселі ігри і сюрпризи чекали дітей у Шепетівському  центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю.

На дитячому святі  не було байдужих. Міський голова Михайло Полодюк подякував за гідну працю посадовцям, волонтерам, благодійникам, які докладають зусилля для покращення роботи Центру та подарував дітям від Шепетівської міської ради іграшки, дидактичний матеріал, спортивний інвентар для активних ігор. Представник від «Шепетівського лісового господарства» Олександр Заблоцький відмітив теплу і дружню атмосферу в Центрі і запевнив про подальшу дружбу і підтримку.

Учасники заходу ділилися музичними талантами. Вихованець Центру Максим І. дебютував з піснею “Вище неба”. Ярослав С. під ритмічну композицію «Круче всіх» залучив дітей до танцю. Цікаву ігрову програму, фокуси, сюрпризи запропонував  Клоун Кльопа.

Під час святкування діти знайомились з новинками на майстер-класі від педагогів ЦНТТУМ.

Гості і батьки помітили зміни. Для коня-поні відремонтували і утеплили приміщення, у якому він живе. Діти вподобали нову гойдалку, яку подарували працівники «Шепетівського лісового господарства».

Відбулися зміни у покращені реабілітаційних послуг. З метою  подальшої професійної орієнтації дітей розпочав роботу гурток «Комп’ютерний дизайн». Діти будуть навчатися складати комп’ютерні програми і використовувати їх в перспективі для дизайну одягу, інтер’єру, ландшафту. В подальшій соціалізації отримають навички планування і взаємодії з оточуючими людьми.