18 09 2019
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Пройшло засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми


17 вересня  2019 року в Департаменті соціального захисту населення обласної державної адміністрації проведено засідання Координаційної ради  з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

На порядку денному розглянуто наступні питання:

І.  Про виконання  Закону України «Про запобігання  та протидію домашньому насильству».

ІІ.   Про хід виконання  в області  Національного плану дій з виконання  резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2020 року .

У    засіданні    Координаційної     ради       взяли      участь         представники структурних підрозділів облдержадміністрації,  Головного управління Національної  поліції України в Хмельницькій області, громадських організацій «Подільський центр «Гендерна рада», «Есперо»,  благодійного фонду «Ксена».

На засіданні Координаційної ради прийнято відповідні рішення, які надіслані на райдержадміністрації, міські виконавчі комітети області для розгляду та подальшого виконання.