13 06 2019
Категорія: Соціальні проекти

Результати конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, що будуть фінансуватися за рахунок коштів обласного бюджету у 2019 році.


13 червня 2019 року проведено перший етап (індивідуальне оцінювання конкурсних пропозицій) конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких у 2019 році надається фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету.

Конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 (далі – Порядок), в рамках виконання Обласної комплексної програми соціального захисту населення на 2016 – 2020 роки, затвердженої рішенням Хмельницької обласної ради від 17 лютого 2016 року № 14-4/2016.

На засіданні членами комісії опрацьовано конкурсні пропозиції, що подані інститутами громадянського суспільства, на відповідність запланованих заходів пріоритетним завданням, визначеним організатором конкурсу, та загальнодержавним та/або місцевим програмам, загальнодержавному або відповідному адміністративно-територіальному рівню виконання (реалізації) програми (проекту, заходу).

 

ВИРІШИЛИ:

1. Керуючись пунктом 15 Порядку, допустити до участі у другому етапі конкурсу наступні інститути громадянського суспільства:

1.1 Хмельницька обласна громадська організація «Чорнобиль» співробітників органів та військ МВС;

1.2. Хмельницька обласна асоціація інвалідів;

1.3. Хмельницький Фонд соціального захисту та реабілітації інвалідів з дитинства;

1.4. Хмельницька обласна організація Організації ветеранів України;

1.5. Хмельницьке обласне товариство політичних в’язнів, репресованих та членів їх сімей;

1.6. Хмельницька обласна асоціація педагогів «Нове покоління»;

1.7. Громадська організація «Хмельницька обласна організація ветеранів спорту»;

1.8. Громадська організація «Асоціація батьків дітей з хромосомними порушеннями та іншими вадами розвитку «Сонячні діти»;

1.9. Хмельницьке регіональне суспільно-культурне товариство «Переселенці»;

1.10. Громадська організація «Об’єднання волонтерів «Український опір»;

1.11.Хмельницький обласний осередок громадської організації жінок-інвалідів «Донна»;

1.12. Хмельницьке обласне відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів;

1.13. Хмельницька обласна організація Всеукраїнської громадської організації «Захист дітей війни».

 

2. Керуючись частиною третьою пункту 1 Порядку, відмовити у наданні фінансової підтримки наступним інститутам громадянського суспільства:

2.1. Хмельницька обласна організація Українського товариства сліпих (УТОС);

2.2. Хмельницька обласна організація Українського товариства глухих (УТОГ);

2.3. Хмельницька обласна організація Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України».

 

3. Керуючись абзацом другим частини першої пункту 15 Порядку, у зв’язку з виявленою невідповідністю запланованих заходів пріоритетним завданням, які визначені організатором конкурсу, та Обласній програмі, відмовити у наданні фінансової підтримки інституту громадянського суспільства «Хмельницький обласний фонд милосердя і здоров’я».

 

4. Провести другий етап конкурсу 24 червня 2019 року о 10.00 год. у приміщенні Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.