25 07 2012
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Відбулося засідання обласної тимчасової комісії


25 липня 2012 року під головуванням голови облдержадміністрації Ядухи В.С. відбулося засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Як зазначив голова облдержадміністрації, станом на 1 липня 2012 року заборгованість із заробітної плати складає 17,5 млн. грн., у тому числі 5,8 млн. грн. або 33 відсотка припадає на борги працівникам економічно активних підприємств.

У І півріччі поточного року повністю ліквідовано заборгованість із заробітної плати на 26 підприємствах у сумі 2,1 млн. гривень.

В цілому по області відсутні борги із заробітної плати на економічно активних підприємствах 19 районів та місті Старокостянтинів.

Проблемним залишається стан погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах, які підпорядковані центральним органам виконавчої влади, загальна сума боргу на яких складає 5,0 млн. грн., у тому числі по економічно активних підприємствах – 1,5 млн. грн. та підприємствах-банкрутах – 3,5 млн. гривень.