14 02 2019
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Навчаємо техніці пошуку роботи


Однією з форм працевлаштування громадян у Хмельницькій обласній службі зайнятості є проведення профорієнтаційних семінарів  та тренінгів.

Перш, ніж розпочати пошук роботи, важливо прийняти конкретне рішення щодо роботи, яка вам потрібна, і реально оцінити - наскільки ви відповідаєте необхідним вимогам. Адже, пошук та аналіз джерел вакансій – важлива складова техніки пошуку роботи.

Як це зробити - ви детально дізнаєтеся під час семінарів у будь-якому найближчому районному (міському) центрі зайнятості.

На семінарі «Техніка пошуку роботи. Використання джерел інформації про вакансії» вас ознайомлять з особливостями опрацювання вакансій, їх перевагами та недоліками,  можливостями інтернет-ресурсів  для пошуку інформації про вакансії та новим видом зайнятості - «freelance (фрілансом)». Вам розкажуть про найпопулярніші сайти з пошуку роботи, де ви можете знайти вакансії та розміщувати своє резюме і навчать ними користуватися.

А тим, хто самостійно хоче опанувати секрети вдалого пошуку роботи, допоможе онлайн - платформа Prometheus https://prometheus.org.ua/, курс «Як знайти роботу своєї мрії».

Зазначимо, що минулого року більше 25 тис.осіб взяли участь у подібних семінарах.

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи та

архівної справи ОЦЗ

Хмельницький обласний центр зайнятості

пров. Шевченка,10

м.Хмельницький, Україна, 29000

тел: +38(0382) 65-74-18

+38(0382)76-46-42

khm-ocz@kmocz.gov.ua