08 02 2019
Категорія: Офіційно (Пресс-релізи)

Семінар, спрямований на обговорення організації оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки у 2019 році.


8 лютого 2019 року у приміщенні Департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОДА відбувся семінар, спрямований на обговорення організації оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки у 2019 році. Очолював семінар-нараду заступник директора Департаменту Микола Миколайович Дідик. Серед учасників семінару - наради були присутні також Дупляк Тетяна Василівна - заступник директора-начальник управління освітньої діяльності та організаційного забезпечення Департаменту освіти і науки облдержадміністрації; Маївко Наталія Василівна - головний спеціаліствідділу огранізаційно-нормативного забезпечення управління освітньої діяльності; представники Департаменту соціального захисту населення - Гловацький Іван Іванович, Комаринський Сергій Іванович.

Під час семінару піднімались питання щодо практики організації на території області оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки та щодо організації оздоровлення дітей в МДЦ "Артек" та ДП "Український дитячий центр "Молода гвардія" за рахунок бюджетних коштів".