04 10 2017
Категорія: Цікаве

Відзначення Дня громадян похилого віку у Бахматовецькому будинку-інтернаті


Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана.

Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

 

У цей день до Бахматовецького будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів із подарунками та святковою концертною програмою завітали художні колективи Чорноострівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) "Калина" та "Чорноострівчанка", представники Бахматовецької сільської ради Хмельницького району та благодійники.

 

Учасники художньої самодіяльності, вітали підопічних будинку-інтернату святковим  концертом та усім присутнім подарували подарунки.

 

Міжнародний день людей похилого віку покликаний висловити визнання людей старшого віку за їх внесок у розвиток людського потенціалу та економіки Довге життя – ознака доброго здоров’я. Пам’ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та громадянами поважного віку. Робитимемо все, щоб вони щоденно відчували повагу і турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.