24 07 2017
Категорія: Цікаве

Участь Центру реабілітації «Родинний затишок» у Всеукраїнському творчому конкурсі серед молоді «Профспілка очима молоді»


Первинна профспілкова організація Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень «Родинний затишок» є тим маленьким осередком захисту та підтримки усіх членів колективу Центру у будь-яких складних обставинах життя.

Відчуваючи неабияку допомогу від Хмельницької обласної профспілки працівників соціальної сфери, ми як первинна профспілкова організація, знаємо, що ми є захищеними, наша робота оцінюється, нами, як організацією надання соціальних послуг для осіб з інвалідністю внаслідок розумової відсталості, дорожать та глибоко цінують. Ми ж в свою чергу приймаємо активну участь у всіх заходах які пропонує нам обласна профспілкова організація.

Так і цього річ наш Центр реабілітації «Родинний затишок» прийняв участь у Всеукраїнському творчому конкурсі серед молоді «Профспілка очима молоді» у номінації «Будні моєї первинки». Голова первинної профспілкової організації – практичний психолог Центру «Беднарська Наталія Михайлівна була нагороджена Центральною радою профспілки працівників соціальної сфери України Дипломом за ІІІ місце у творчому конкурсі та грошовою винагородою.

Почесно вручив Диплом та нагороду Цюзік Олександр Дмитрович – голова Хмельницької обласної профспілки працівників соціальної сфери, який 20.07.2017 року завітав до Центру реабілітації разом із начальником управління праці та соціального захисту населення м. Хмельницького Воронецьким С.І..